Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Key Soft Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software KeyBudget - Gestiunea Bugetului Familiei
Brand
V1.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GRATUIT!

De cate ori nu ati auzit sau folosit expresia "Eu nu stiu unde se duc banii!!!". KeyBudget este o aplicatie software care va poate da acest raspuns.
Acum aveti un instrument care sa va ajute sa tineti o evidenta a cheltuielilor si sa decideti, in cunostinta de cauza, unde puteti ajusta.

Aplicatia vine preconfigurata cu o lista de categorii care acopera majoritatea necesitatilor utilizatorilor dar acestea pot fi modificate, sterse sau puteti adauga categorii noi. In cadrul categoriilor se pot defini oricate sub-categorii (articole). Gradul de detaliere este la latitudinea utilizatorului iar scopul definirii acestor categorii/sub-categorii este acela de a putea ca ulterior sa obtineti rapoarte detaliate cu privire la Veniturile, Cheltuielile si Economiile familiei dumneavoastra.

Veniturile si cheltuielile efective pot fi asociate membrilor familiei acest lucru reflectandu-se in rapoartele grafice puse la dispozitie de catre aplicatie. Veti sti in orice moment cine, cat, pe ce, si de ce a cheltuit o anumita suma de bani, dar, mai ales, veti sti "unde s-au dus banii"...
Pentru detalii si download vizitati http://www.keysoft.ro
Din Gura in Gura