Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Key Soft Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Software KeyInvoice - Aplicatie de Facturare
Brand
V1.0.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
KeyInvoice elibereaza timp si sporeste productivitatea angajatilor. Acestia au posibilitatea de a crea facturi intr-o interfata intuitiva si usor de folosit. Vizualizarea clientilor, produselor si a facturilor emise in aceeasi fereastra, denumita "Zona de vanzari", reprezinta, in fapt, un concept inovator, rar intalnit la solutiile informatice din Romania.

Volatilitatea cursului valutar este deosebit de importanta in orice domeniu, motiv din cauza caruia KeyInvoice permite gestionarea produselor in orice moneda de circulatie internationala, conversia fiind facuta automat, pe baza unui curs de schimb stabilit de utilizator. Mai mult decat atat, preturile pentru articolele gestionate sunt preluate automat din baza de date a aplicatiei in momentul crearii unei facturi. Astfel, erorile aparute atunci cand se emite un document nou sunt mult diminuate, pretul articolelor fiind, cu siguranta, cel dorit.

Un set extins de rapoarte de vanzari va permite sa analizati in detaliu evolutia companiei dumneavoastra, avand posibilitatea de a lua decizii pe baza unor informatii corecte si actualizate in timp real. Astfel, va puteti canaliza atentia asupra acelor produse sau linii de produse care genereaza cele mai mari venituri, sau asupra acelor clienti care au generat cifra de afaceri cea mai mare.

Nu in ultimul rand, prin intermediul KeyInvoice aveti posibilitatea de a administra cotele de TVA aplicabile produselor vandute sau serviciilor prestate, flexibilitatea ridicata din punct de vedere al administrarii fiind un punct forte de necontestat.

Nu trebuie, insa, sa ne credeti pe cuvant. Va invitam sa folositi in mod gratuit KeyInvoice. Suntem siguri ca rezultatele obtinute nu va vor dezamagi!

Pentru detalii si download, vizitati http://www.keysoft.ro
Din Gura in Gura